Colombo set fra stranden

Assist i Sri Lanka

Assist arbejder for at give hjælp til seksuelt misbrugte børn på Sri Lanka, og for at yde akut nødhjælp til ofrene for den 25 år lange borgerkrig.

Sri Lanka er et utrolig smukt land med en rig kultur og en spændende historie. Landet lider dog under en langstrakt konflikt, der har skabt en stor bevidsthed omkring hvorvidt, man tilhører den tamilske eller sinhalesiske del af befolkningen. Under den pæne overflade gemmer sig endvidere en lang række

historier om børn, der har været udsat for seksuelt misbrug. Men da det er et stort tabu i den srilankanske kultur, at tale om sådanne ting, må de fleste af disse børn kæmpe med problemerne helt alene. Læs mere.

Assist og LEADS
Assists engagement på Sri Lanka retter sig således først og fremmest mod LEADSs arbejde med seksuelt misbrugte børn, ESCAPE. Gennem dette arbejde kan du være med til at give et barn en ny start. Derudover formidler Assist også til nogle af de internt fordrevne flygtninge, der har mistet alt hvad de ejede i de seneste års borgerkrig.

 

assist-denmark · tlf: +45 5378 1660 · email: kontakt@assist-denmark.dk · bank: 2700-8478 936 053 · MobilePay: 14489 · Cookies · Privatlivspolitik