Partnerskab

Nøglen er partnerskab

Assist samarbejder med den lokale organisation LEADS på Sri Lanka.

LEADS (Lanka Evangelical Alliance Development Service) er en veletableret organisation, der har 35 års erfaring med både udviklingsarbejde og akut nødhjælp. Deres arbejde er inddelt i 3 afdelinger: Children (udsatte børn), Child-centered Community Development (børnefokuseret udvikling af landsbysamfund) og Crisis (krise-interventioner). 

Børn
LEADS afdeling for udsatte børn arbejder primært med børn der har været udsat for (seksuelt) misbrug. De har et holistisk program, der er det eneste af sin slags på Sri Lanka. De arbejder således med: 

  • Terapi til børn og opfølgende arbejde med børnenes familier
  • To krisecentre til særligt udsatte børn
  • Juridisk rådgivning og støtte
  • Støtte til at få relevant lægelig behandling
  • Støtte til at kunne færdiggøre uddannelse
  • Forebyggende arbejde (oplysning og undervisning)
  • Samarbejde med offentlige og private organisationer, der er i kontakt med udsatte børn

Assist og LEADS
LEADSs status som en lokal NGO gør, at de har brug for økonomisk støtte fra organisationer udenfor Sri Lanka. Dette har dog været svært i den seneste tid, pga. det generelle skift, der er sket i støttevillighed fra Asien til Afrika - og fordi Sri Lanka er blevet karakteriseret som et "lower middleincome country" og derfor ikke længere anses som et af verdens fattigste lande. Derfor har Assist besluttet at hjælpe med det vi kan, bl.a. ved at søge projektstøtte fra DMR-U, CISU og andre danske fonde.

Assist går ind for at hjælpe fattige uanset race og religion, derfor er det en utrolig opmuntring for os, at samarbejde med LEADS, hvor tamilere og singhalesere arbejder side om side i kampen mod den uretfærdighed, der rammer de fattigste og svageste i samfundet.

Se mere om baggrunden for samarbejdet mellem Assist og LEADS her.
Se mere om de mange fælles projekter her.

 

assist-denmark · tlf: +45 5378 1660 · email: kontakt@assist-denmark.dk · bank: 2700-8478 936 053 · MobilePay: 14489 · Cookies · Privatlivspolitik