En af de mange konsekvenser af borgerkrigen.

Mere end 25 års borgerkrig

Det sørgelige ved Sri Lankas historie er den over 25 år lange konflikt, som indtil foråret 2009, hærgede landet og på mange måder har været en stopklods for udvikling - ikke mindst i de nordlige og østlige provinser.

Selvom krigen officielt sluttede i foråret 2009, har denne konflikt splittet landet, og skabt en stor bevidsthed omkring hvorvidt man tilhører den tamilske eller sinhalesiske del af befolkningen. Det er dog vigtigt for Assist, ikke at vælge side i denne konflikt, men udelukkende fokusere på at yde hjælp til de civile, som er de virkelige ofre i denne konflikt.

Vores samarbejdspartner, LEADS, lægger ligeledes stor vægt på at forholde sig neutral i denne konflikt. Det er en utrolig opmuntring af se tamilere og singhalesere arbejde side om side i kampen mod den uretfærdighed, der rammer de fattigste og svageste i samfundet.

Læs mere her omkring hvordan LEADS og Assist i denne forbindelse, er med til at arbejde for forsoning i kølvandet på de mange års konflikt.

 

assist-denmark · tlf: +45 5378 1660 · email: kontakt@assist-denmark.dk · bank: 2700-8478 936 053 · MobilePay: 14489 · Cookies · Privatlivspolitik