Det børnevenlige terapi-lokale

Hvad siger statistikkerne?

Ifølge statistikkerne blev 2552 børn udsat for mishandling i 2006. Heraf kunne 1651 af tilfældende karakteriseres som seksuelt misbrug. I 2007 var tallene henholdsvis 3005 og 2045. Antallet af børn der udsættes for seksuelt misbrug synes således at være stigende.

Det forfærdelige er dog, at disse statistikker formodentlig kun viser toppen af isbjerget. De fleste børn, der udsættes for disse forfærdelige handlinger, vil aldrig få mulighed for at betro sig til en voksen - og hvis de gør, vil kun få blive taget alvorligt. Derfor kan det heller ikke blive anmeldt - og børnene vil aldrig modtage hjælp!

Hvem er udsat?
Mange af de børn ESCAPE møder bliver udsat for misbrug i omgivelser, hvor de burde kunne føle sig trygge - hjemmet, skolen, templer, hospitaler osv. Et faktum der gør det svært for børnene at sige fra og at kunne betro sig til andre bagefter.

Sri Lanka er, foruden dette, blevet kendt som et af de bedste steder for børne-porno på både det amerikanske og europæiske marked. De såkaldte 'Beach Boys' har opnået et særligt rygte, og det estimeres at 30,000 prostituerede drenge opererer i landet. De fleste af dem i aldersgruppen 6-14 år. Endvidere stiger antallet af børn der ofre for trafficking dag for dag...

Hvem vil hjælpe? 
I et sådant senarie er der et afgørende behov for, at nogle vil arbejde for disse børns rettigheder og velfærd!

ESCAPE gør et utroligt stykke arbejde for de misbrugte og traumatiserede børn. Men de kan ikke gøre det alene, de har brug for at vi hjælper dem med økonomiske midler. Læs mere her om hvad Assist gør, og hvordan du kan være med til at hjælpe. 

 

assist-denmark · tlf: +45 5378 1660 · email: kontakt@assist-denmark.dk · bank: 2700-8478 936 053 · MobilePay: 14489 · Cookies · Privatlivspolitik