Din hjælp nytter - Som medlem af Assist er du med til at sikre folkelige forankring. Det er helt afgørende for os, for uden den får Assist ingen midler fra udenrigsministeriets U-landsbistand, til at yde livsvigtig hjælp til verdens fattigste.

Bliv medlem - dit medlemskab er vigtigt for os

Som medlem er du med til at sikre Assists folkelige forankring. Det er helt afgørende for os, for uden den får Assist ingen midler fra udenrigsministeriets U-landsbistand, til at yde den livsvigtige hjælp til selvhjælp i de lande, vi arbejder i.

Det koster 75 kr. om året at være medlem af Assist. Som medlem får du et nyhedsbrev to gange om året, hvor du kan følge med i vores arbejde. Og du kan naturligvis også deltage i Assists generalforsamling.
Når du udfylder og indsender medlemsformularen, vil vi opkræve medlemskontingentet via PBS årligt pr. 1. maj og første gang umiddelbart efter modtagelse af din tilmelding.

Bemærk:

  • Felterne markeret med * er påkrævet. Alle oplysninger i medlemsformularen sendes krypteret til serveren når du trykker på "Send tilmelding".
  • Medlemskab i Assist er reguleret af "Privatlivspolitik for Foreningen ASSIST", som du kan læse ved at klikke her. Ved at sende tilmeldingen tiltræder du samtidig privatlivspolitikken. 
  • Hvis du siger "ja tak" til at modtage nyhedsmails fra Assist, vil du fremover modtage en nyhedsmail ca. to gange om året. Nyhedsmailen indeholder information om Assist Denmark og opdateringer på hjælpearbejdet i Kenya, Mozambique og Sri Lanka.
Nyhedsmail*:
 

assist-denmark · tlf: +45 5378 1660 · email: kontakt@assist-denmark.dk · bank: 2700-8478 936 053 · MobilePay: 14489 · Cookies · Privatlivspolitik